• Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00
    • Zaterdag: 10.00 – 14.00
    • Particulieren zijn van harte welkom, echter alléén op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur.
Home / Interieuradvies

Interieuradvies

Interieuradvies door Goesten & Goesten. Meer dan horecameubels alleen.

Interieuradvies over model, kleur en materiaal. Drie factoren die, op de juiste manier gecombineerd, bepalend zijn voor de uitstraling en sfeer die u zoekt. Goesten & Goesten heeft ruime ervaring en expertise in projectinrichting en styling. We kijken naar het totaalplaatje tussen vloer en plafond en geven u graag interieuradvies bij de inrichting van uw locatie.

Spuitwerk, stofferen en herstofferen

Alle stoelen dezelfde kleur of juist liever allemaal verschillend? Met leer, stof, skai of suedine? Alles kan bij Goesten & Goesten. Als het meubel het toelaat, zorgt ons team van specialisten voor stoffering of spuitwerk in elke gewenste kleur. Maar ook herstofferen of een complete make-over van bestaande meubels kunnen we voor u verzorgen. We denken met u mee voor een optimaal resultaat. In onze showroom hebben we een groot aanbod in kleur- en stoffenstalen waaruit u kunt kiezen. Ook daarbij helpen we u graag.

Stofferen

Stoelen laten stofferen in skai met print in verschillende kleuren. Helemaal in de juiste sfeer en huisstijl. Ook bij Goesten & Goesten!

Overspuiten in RAL kleuren

Stoelen overspuiten in RAL kleuren naar keuze. Helemaal in de juiste sfeer en huisstijl. Ook bij Goesten & Goesten!

Interieuradvies nodig?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van interieuradvies voor uw horeca-gelegenheid of projectinrichting?