Nieuw horecameubilair

Nieuw bij ons binnen gekomen

Gebruikt horecameubilair

Nieuw bij ons binnen gekomen

 

 

Donderdag 30 mei zijn wij gesloten wegens Hemelvaartsdag.
Vrijdag 31 mei zijn wij éxtra geopend voor particulieren.

 

 

Bezoek ons tijdens de Horeca Expo 2018!

Horeca Expo 2018

Vanaf 18 t/m 22 november 2018 staan wij op de Horeca Expo 2018 in Gent (België). U vindt ons in hal 4, standnummer 448.

We zien u graag tijdens de Horeca Expo! Meer informatie over deze beurs? Neem een kijkje op www.horecaexpo.be.

Goesten & Goesten ook in België!

Goesten & Goesten horecameubilair en totaalprojecten is ook te vinden in België! Al jaren zijn wij actief in Nederland en vanaf nu zijn wij ook gevestigd met een showroom in Rijkevorsel (BE).

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via +32 149 0 970 of info@goestenengoesten.be.

Liever een kijkje nemen in onze showroom?

Horecameubilair voor een prima prijs

Kwaliteit en voordeel gaan bij Goesten & Goesten prima samen. Dat bewijze we elke dag weer met onze grote voorraad topkwaliteit gebruikt en nieuw horecameubilair tegen scherpe prijzen. Voor elke smaak en budget hebben we een ruime keuze aan horeca stoelen, tafels, krukken, barkrukken, statafels en decoratiemateriaal. Met een grote en steeds wisselende voorraad horeca stoelen en tafels in diverse stijlen, kunnen we élke locatie inrichten. Van bruin café tot trendy bar en van chique restaurant tot design club. Goesten & Goesten heeft het gewoon. Betaalbaar én goed!

Duurzaamheid bij Goesten & Goesten

‘Behandel elke klant zoals je zelf wilt worden behandeld’ is het motto van Goesten & Goesten. Dat ervaar je in hun no-nonsense mentaliteit, eerlijkheid en service. Het bedrijf geeft met bewust hergebruik van materialen en efficiënte transportplanning invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tweedehands horecameubilair gebruiken draagt bij aan duurzaamheid. Bestel daarom tweedehands horecameubilair bij Goesten & Goesten.

In de aanbieding

Wees er snel bij

Retro, vintage of industrieel, alles kan!

Door onze grote voorraad horecameubilair en hoge kwaliteit restpartijen bent u verzekerd van voldoende aanbod van een bepaald type stoel, kruk of tafel. Zodat uw terras, kantine of restaurant compleet kan worden ingericht. Met allemaal dezelfde meubels, of met een leuke mix van verschillende stijlen. Wilt u alleen stoelen en geen tafels? Geen probleem natuurlijk, bij Goesten & Goesten draait het om uw wensen. We denken graag met u mee. En hebben we het niet op voorraad, dan gaan we voor u op zoek. Want ‘als het er niet bij staat, hebben we het niet’ is voor ons een ondenkbaar antwoord!

Meubels inruilen/verkopen

Herstofferen

Gebruikt meubilair