Bedrijfsfilosofie en historie Goesten en Goesten

We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gestart is in 2006 met gebruikt horecameubilair. De horeca is met de paplepel ingegoten, daar Corné Goesten opgegroeid is in het horecabedrijf van zijn ouders. Naast het horecabedrijf, begonnen zijn ouders een handelsbedrijf gespecialiseerd in voornamelijk gebruikt horecameubilair.

Doordat zijn ouders alles uit eigen ervaring aan de klanten over konden dragen werd dit een snel groeiend bedrijf in gebruikt- en later ook nieuw- horecameubilair. Het horecabedrijf werd verkocht en de ouders van Corné gingen alleen verder met het bedrijf in horecameubilair wat snel groeide. Dit bedrijf, later overgenomen door de oudere broer van Corné, werd een snelgroeiend en toonaangevend Horecameubelbedrijf, met filialen in binnen- en buitenland, hier is het waar Corné zijn start heeft gemaakt in horecameubilair. Eerst als magazijnmedewerker en later als verkoper en filiaalhouder.

Na ruime ervaring opgedaan te hebben in de branche, is Corné samen met zijn vrouw Monique in 2006 begonnen met Goesten en Goesten, gespecialiseerd in gebruikt- restpartijen horeca meubilair. Eind 2007 werd Goesten en Goesten gecombineerd met een horecabedrijf, de voormalige horecazaak van zijn ouders, waar Corné in opgegroeid is. Dit werd tot eind 2011 uitgebaat door Corné en verkocht.

Slider-home-page---2-interieurs-GoestenEnGoesten-1

Tot ziens bij dé specialist in gebruikt horecameubilair. De koffie staat vers klaar bij ons!

“Door de jarenlange ervaring in de horecawezen en in het horecameubilair, denken wij u altijd vanuit onze eigen ervaring te kunnen adviseren en van dienst en extra waarde te kunnen zijn voor uw horecabedrijf. Door de goede samenwerking met het toonaangevend horecameubilair bedrijven, architecten, interieurbouwers, horecabedrijven, eigen gespecialiseerde inkoopervaring en horeca inrichters zijn wij overtuigd dat wij voor u de juiste inrichting voor uw horecazaak, kantine of verenigingsgebouw kunnen adviseren en scherp aan te kunnen bieden.”