Over Goesten & Goesten, de specialist in gebruikt horecameubilair

Op werkdagen is Goesten & Goesten als groothandel in horeca meubilair alleen geopend voor eigenaren en inkopers van horecagelegenheden, scholen en zorginstellingen. Voor particulieren open wij speciaal op zaterdag onze deuren. Bent u particulier? Dan bent u dus van harte welkom, maar alléén op zaterdag tussen 10.00 en 14.00!

Komt u als particulier bij ons om mooie en voordelige meubels uit te zoeken voor uw terras of eetkamer bijvoorbeeld? Dan zijn de volgende punten belangrijk voor u om te weten:

Prijzen zijn exclusief BTW

Al onze prijzen zijn exclusief BTW. Dit betekent dat u aan de kassa 21% extra betaalt! Houdt u daar vooraf rekening mee.

Transport

Bestelt u voor meer dan € 500.- excl. 21% BTW, dan kunnen wij tegen meerprijs transport voor u regelen. Vraag ons vooraf naar de transportkosten!

Niet geschikt voor kinderen

Wij zijn een cash@carry groothandel waar volwassenen vrij en zonder risico hun werk kunnen verrichten en zaken doen. Voor kinderen kan dit een gevaarlijke omgeving zijn. Bij Goesten en Goesten staat veiligheid voorop en willen we gevaar ten alle tijde voorkomen. Vandaar dat kinderen jonger dan 12 jaar géén toegang hebben. We hebben een aparte ruimte waar ze kunnen spelen met zelf meegebracht speelgoed en wachten op de volwassenen. Maar wilt u in alle rust rondkijken in onze grote magazijnen (waar u bijna niet uitgekeken raakt), dan kunt u het beste zonder kinderen bij ons langskomen. Wij danken u voor het begrip!

Routebeschrijving

U vindt ons in Ammerzoden, in de buurt van Zaltbommel. Ons adres is:

GOESTEN & GOESTEN
Industrieweg 6
5324 JX Ammerzoden