Met trots presenteert Goesten & Goesten innovatieve tafelbladen met een oplaadpunt voor uw mobiele telefoon.

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder smartphones, een grote ergernis van gasten is dan ook wanneer de batterij leeg raakt en er geen oplaadpunt beschikbaar is. Wij hebben nu de oplossing om altijd connected te blijven: tafelbladen met een geïntegreerd oplaadpunt.

Smartphones, tablets of andere devices kunnen draadloos of doormiddel van een USB kabel worden opgeladen. Onder de tafelbladen zit een oplaadpunt die u kunt gebruiken in combinatie met een USB kabel, in het blad zelf zit een geïntegreerd laadplatform. U hoeft alleen maar uw telefoon daarop te leggen en hij laadt op. De tafels zijn te herkennen aan het charge icoon.

  

Het oplaadstation is breed inzetbaar en voldoet aan de Qi-standaard, dit betekend dat wanneer uw smartphone hier ook aan voldoet deze draadloos kan worden opgeladen. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om gebruik te maken van een USB kabel. Het signaal dat wordt afgegeven door het tafelblad is erg sterk waardoor de oplaadzone relatief groot is.

Tevens zijn de bladen:

  • Krasbestendig
  • Uv-bestendig
  • Waterbestendig
  • Schokbestendig
  • Geen risico voor beschadiging van bankpassen of creditcards

De tafelbladen kunnen geheel naar wens worden samengesteld in verschillende designs en in combinatie met een zelf stellend inklapbaar onderstel. Bekijk onderstaande links voor de verschillende designs.

Kom langs bij ons in Ammerzoden (NL) of Rijkevorsel (BE) of neem telefonisch contact met ons op 073-5994873 om de mogelijkheden te bekijken.